Bedrijfsparticipaties

RMJ Groep versterkt zich middels autonome groei en acquisities

RMJ Groep investeert niet in bedrijven, maar in mensen. Mensen met goede ideeën, met ambitieuze plannen en met de daadkracht om deze plannen om te zetten in succes! Een doel, het behalen van dat doel. RMJ Groep ondersteunt mensen bij het behalen van doelen met kapitaal, kennis, ervaring en een flinke dosis enthousiasme.

TechSharks

Techsharks is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde werkgever in de maak- en procesindustrie. Dagelijks zijn er circa 250 enthousiaste en kundige mensen actief in zuid- en midden Nederland, om voor aansprekende opdrachtgevers innovatieve en uitdagende opdrachten te vervullen.

Baanbreed

Baanbreed is een uitzendorganisatie die duidelijk zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt. Een no-nonsens organisatie die alles in het werk stelt om de behoefte aan enthousiast personeel bij haar opdrachtgevers in te vullen. Leuke mensen, een leuk concept!                                       

Direct People (verkocht)

Direct People is een organisatie gericht op het werven en plaatsen van gemotiveerde EU-inwoners bij Nederlandse werkgevers, met name gericht op logistiek personeel, productiepersoneel en technisch personeel.                                                                                         

Tracq (Verkocht)

Tracq is een organisatie gericht op het detacheren van technisch personeel op HBO – niveau in de regio Brabant en Zuid – Limburg.

RMJ Groep is altijd op zoek naar nieuwe participaties