Bedrijfsparticipaties

RMJ Groep versterkt zich middels autonome groei en acquisities

RMJ Groep investeert niet in bedrijven, maar in mensen. Mensen met goede idee├źn, met ambitieuze plannen en met de daadkracht om deze plannen om te zetten in succes! Een doel, het behalen van dat doel. RMJ Groep ondersteunt mensen bij het behalen van doelen met kapitaal, kennis, ervaring en een flinke dosis enthousiasme.

Techsharks

Techsharks is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde werkgever in de maak- en procesindustrie. Dagelijks zijn er circa 250 enthousiaste en kundige mensen actief in zuid- en midden Nederland, om voor aansprekende opdrachtgevers innovatieve en uitdagende opdrachten te vervullen.

Baanbreed

Baanbreed is een uitzendorganisatie die duidelijk zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt. Een no-nonsens organisatie die alles in het werk stelt om de behoefte aan enthousiast personeel bij haar opdrachtgevers in te vullen. Leuke mensen, een leuk concept!

                                 

RMJ Vastgoed

RMJ Vastgoed is een onafhankelijke speler die structureel op zoek in naar investeringen in vastgoed of vastgoedontwikkelingen. De focus is gericht op het uitbreiden van zowel het commercieel vastgoed als haar woningportefeuille.

                                               

RMJ Groep is altijd op zoek naar nieuwe participaties