Over RMJ Groep

“Een droom is een doelstelling met een deadline”

Wij maken ambitie waar. Met plezier en enthousiasme proberen wij dromen te realiseren, voor ons zelf en door ons zelf, maar ook voor anderen. Samenwerken, mensen. Waarom veel moeite doen als het ook samen kan? RMJ Groep is vooral investeerder met ondernemende aspiraties.

No bridge too far

Wij durven te dromen, en maken dromen waar. Met onze expertise en vast- houdendheid durven wij elke uitdaging aan. Een plan maken, risico’s overwegen, plezier-factor meten. Staan de indicatoren op groen, dan gaan we er vóór! Samen bouwen, samen ondernemen, samen delen. 


Continu op zoek naar uitbreiding

Onze ambitie reikt verder. Wij zitten niet stil. Continu op zoek naar nieuwe participaties, nieuwe objecten en nieuwe uitdagingen. Dat is RMJ. De huidige leden van RMJ Groep zijn actief in de wereld van flexibele arbeid, consultancy en vastgoed maar ook op andere fronten zoeken wij uitbreiding van onze portfolio.

Werken bij RMJ

Heb jij lef en toon jij initiatief? Ben jij ondernemend, competitief en resultaatgericht? Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk alle vacatures